Makeupartist utbildning

Utbildning Makeupartist & Hårstylist

Makeupskola

Makeupartistutbildning ger dig en bra start på karriären

Vår makeuputbildning är anpassad för dig som har en dröm om att arbeta inom film, TV och mode. Kombinerat med hårstylistt är detta en mycket efterfrågad yrkeskunskap i dagens bilddrivna mediabransch. Du  dig en rad specialkunskaper som lär dig att skapa helheten och looken som kunden kräver.

I vår utbildning till makeupartist ingår en rad produkter som är grundläggande inom yrket:

  • Två stora set-väskor
  • Arbetskläder
  • Penselkit
  • Professionella makeup-produkter från ledande varumärken
  • Redskap
  • Hårprodukter

Du kommer inte att behöva finansiera något av studiematerialet ur egen ficka, allt ingår.

utbildning i makeup

Vi erbjuder praktik under utbildningen

Du kommer även att erbjudas praktik under utbildningen. Den anpassas efter din utbildning, förmedlas direkt från Mariarts agentur och ger dig en spikrak väg ut i branschen. Som utbildare ställer vi höga krav på praktikplatserna, som måste vara seriöst upplagda och ge erfarenhet av branschen. Kontakterna man får vid praktiken är också av stor betydelse.

Efter en lång tid i branschen har vi arbetat upp kontakter med många stora aktörer inom branschen. TV4, SVT och Veckorevyn märks inom mediabranschen, Estée Lauder, Dior och Fashion Week inom modebranschen. Men vi har samarbeten med en rad fler stora aktörer inom dessa områden.

Vi kan utan att överdriva säga att vi är mycket stolta över att mång av våra elever erbjuds arbete redan under studietiden.

När utbildningen är klar är du en internationellt certifierad makeupartist. Vi hjälper dig också att skapa ditt alldeles egna CV och portfolio. Detta ger dig bästa tänkbara möjligheter att lyckas inom yrket.

Kompetent och trygg utbildning av makeupartister och hårstylister