Makeupartist utbildning

Utbildning Makeupartist & Hårstylist

Makeupskola

Makeupartistutbildning ger dig en bra start på karriären

Vår makeuputbildning är anpassad för dig som har en dröm om att arbeta inom film, TV och mode. Kombinerat med hårstylistt är detta en mycket efterfrågad yrkeskunskap i dagens mediabransch. Du kommer att lära dig en rad specialkunskaper som ger dig verktyg att skapa den helhet och look som en kund kan kräva.

I vår utbildning till makeupartist ingår en rad produkter som är grundläggande inom yrket:

  • Två stora set-väskor
  • Arbetskläder
  • Penselkit
  • Professionella makeup-produkter från ledande varumärken
  • Redskap
  • Hårprodukter

Du kommer inte att behöva finansiera något av studiematerialet ur egen ficka, allt ingår.

utbildning i makeup

Vi erbjuder praktik under utbildningen

Du kommer även att erbjudas praktik under utbildningen. Den anpassas efter din utbildning och förmedlas direkt från vår agentur och ger dig raka vägen ut i branschen. Som utbildare ställer vi höga krav på praktikplatserna. De måste vara seriöst upplagda och ge dig den erfarenhet som du behöver i branschen. De kontakter du får under praktiken är också av stor betydelse. Efter en lång tid sosm vi har verkat inom branschen har vi arbetat upp kontakter med många stora aktörer; TV4, SVT och Veckorevyn är några stora sådana inom mediebranschen, Estée Lauder, Dior och Fashion Week inom modebranschen, men vi har samarbeten med en rad andra,  stora aktörer inom olika områden.

Vi är mycket stolta över att många av våra elever erbjuds arbete redan under studietiden.

När utbildningen är klar är du en internationellt certifierad makeupartist. Vi hjälper dig också att skapa din CV och portfolio. Detta ger dig bästa tänkbara möjligheter att lyckas inom yrket.

Kompetent och trygg utbildning av makeupartister och hårstylister