Makeupartist utbildning

Utbildning Makeupartist & Hårstylist

Utbildning

Våra utbildningar

Makeupartist & Hårstylist, yrkesutbildningar

Dessa utbildningar passar dig som vill arbeta inom mode, film och TV. En avgörande utbildning för dig som drömmer om en framtid i branschen. Vi har även separata yrkesutbildningar för såväl makeupartister som hårstylister.

Makeupstylist

Denna utbildning passar dig som vill arbeta med makeup inom modebranschen, på en skönhetssalong, eller i en butik och inför bröllop. Ett utmärkt komplement för bland annat frisörer eller nagelteknologer. Här ligger fokus på skönhet, mode och konsultation.

Makeupkurs salong

Denna kurs är anpassad för dig som redan jobbar på en skönhetssalong eller i butik. Att kunna lägga makeup på kunder är nödvändigt inom dessa branscher. Även lämplig som en första start för den som funderar på att utbilda sig till makeupartist. Inga förkunskaper krävs.

Bruduppsättning, kurs

Här får du fördjupa dig i uppsättningar inför bröllop, baler och andra festliga och högtidliga tillställningar. Vi rekommenderar lämpliga accessoarer och du får lära dig olika metoder att fästa löshår.

Filmeffekter, kurs

Ingår i makeupartist-utbildningen, men går även att gå separat. Filmproducenter och art directors efterfrågar ofta dessa tjänster, men även vid Halloween och maskerader är detta populärt.

Make-up för film

Ett brett utbud kurser inom make up och styling