Makeupartist utbildning

Utbildning Makeupartist & Hårstylist

Om oss

Alla ska känna sig hemma på vår makeupskola

Välkommen till vår makeupskola! Vi driver utbildningsverksamhet i världsklass inom makeup och hårstyling sedan 2002. Vi arbetar ständigt för att skapa en trevlig skolmiljö med lärandet i fokus och där eleverna kan trivas. Med hjälp av våra likabehandlingsprogram och noggranna uppföljningar ser vi till att alla får just det trevliga bemötande och den viktiga utbildning som de behöver. Oavsett förutsättningar – är du välkommen hos oss. Vi tolererar ingen mobbing eller diskriminering.

Utbildning på språk

All vårt studiematerial finns på både svenska och engelska för att så många som möjligt ska kunna ta del av vår undervisning. Våra kompetenta och erfarna lärare och föreläsare kommer att ge dig de färdigheter du kommer att behöva i branschen.

Vill du veta mer om oss så är du välkommen att kontakta oss eller varför inte titta förbi på ett besök? Våra lokaler finns centralt i Stockholm på Drottninggatan. Alla våra lektionssalar är specialanpassade för vår verksamhet och vi har lyxiga makeupstationer med alla moderna utrtustningar.

Vi har högsta kreditvärdighet och alla relevanta tillstånd och försäkringar. Vi är är kontrollerade och certifierade av SEYF, Svenska estetikers yrkesförbund. 

fotomodell. make up, hårstylist

 

Vi har utbildat make up-artister och stylister sedan 2002